Nakupovalna
košarica

Št. artiklov: 0
  

 

Prodajni program

Snemalnik poletov

Kratek opis:
Snemalni čas: 100 h
Podatkovni zapis: .csv
Tok: 36 mA
Delovni tok: 3,5 - 9 V
Temparatura: -20°...+55° C
Teža: 7 g
Dimenzija (dolžina x širina x višina) : 33 x 20 x 8 mm

Cena: Eur    

Podrobnejši opis:

Ultra-majhen, lahek zapisovalnik podatkov, ki beleži vse podatke, ki so prisotni na Bus MULTIPLEX tipalu (MSB) enostavno presname na mikro SD kartico. Podatki se shranijo v obliki CSV. Podatki se lahko prenesejo z mikro SD kartice na računalnik (USB Micro SD čitalec kartic je priložen). Podatke lahko nato prikažemo in analiziramo z uporabo programa Microsoft Excel ali LogView. Naprava je povezana s senzorjem ("S") za telemetrijo (M-LINK sprejemnik) ali katerikoli drugi senzor. Z 2 GB kartico Micro-SD lahko v največji podatkovni hitrosti in največjim številom senzorjev posnamemo za najmanj 100 ur podatkov. Kartico lahko nadomestimo s standardno Micro SD kartico z večjo kapaciteto v vsakem trenutku. Snemanje  start / stop se lahko nadzoruje iz RC oddajnika, ponavadi se vkluči avtomatsko pri vklopu in izklopu. Za prikaz poti služi GPS in GoogleEarth. Za slednjega je potrebno podatke prenesti preko programa LogView v kml.  Za to potrebuje Multiplex GPS 8 5417 verzijo 1.30 ali novejšo.

Lahko se  namesti na oddajniku in deluje kot podatkovni zapisovalnik. V tem primeru je naprava povezan z priključkom com (* HFM3, HFM4, HFMx V2, HFMG ali COCKPIT SX M-LINK). Vendar pa se neprekinjejo sprejemanje podatkov o telemetriji / senzorjem in najvišjo hitrostjo prenosa podatkov zagotovi le, če je enota v modelu.

* Če HFM3 ali HFM4 M-LINK modul, ali COCKPIT SX M-LINK oddajnik starejšega modela, je morda potrebno zanj izvesti strojno nadgradnjo ali posodobitev programske opreme.

Možnost "stand-alone mode"
Napravo je mogoče upravljati tudi brez M-LINK sistema (sprejemnik in oddajnik). V tem načinu so senzorji povezani neposredno, enota pa beleži podatke pridobljene z njimi. To je lahko koristno pri modelih brez 2,4 GHz, pri modelih kateri ne uporabljajo Multiplex sistema, ali pa kot za: pohodništvo, kolesarjenje, itd..
Preko računalnika s pomočjo MULTIPLEX vmesnika in USB vhoda se lahko nadgradi novejša verzija programa.

Lastnosti:
  • Snemalni čas: 100 h
  • Podatkovni zapis: .csv
  • Tok: 36 mA
  • Delovni tok: 3,5 - 9 V
  • Temparatura: -20°...+55° C
  • Teža: 7 g
  • Dimenzija (dolžina x širina x višina) : 33 x 20 x 8 mm

VSEBINA KOMPLETA:

Snemalna naprava z 2 GB Micro-SD kartico in Micro-SD USB čitlaec

[85420]
[+] večji pogled  

 


ISKANJE

   

   


Preberite več

  

» Povezave

www.aerozaprega.si
forum.modelarji.com
www.multiplex-rc.de
www.flyfreak.net
www.bogvetra.com

 

 

© Modelar Tehnik , Vse pravice pridržane | Pravno obvestilo